Tiara Lestari's Personal Journal

My words, my feeling, my memories, my experiences. Mostly, this is me.

Thursday, September 29, 2005

Weekend... yipee!!


It sure has been a long week for me. Preparing for the acting final exam took alot out of me. For those who want to know, I did okay last night :) I think I could do better although some people said I did well. I dunno.. all I know that it was a blast!! It was so much fun being someone else on stage like that.. having an emotional rollercoster of a year crammed into a 20 minute performance. It was a rush.

What should I do today? Hmm.. I am being really lazy. I guess this wil be my boring post. Guys, I am going to my sofa to watch DVD. Do enjoy your weekend..

Tiara

10 Comments:

  • At October 01, 2005 6:23 AM, Anonymous Anonymous said…

    waoh.....It's amazing to see how enthusias people are reviewing your blog...that's a great sign isn't it? just like I wrote days ago that I belive in you....

    Now I just would like to say that I believe that you would pass those exams...Why?because you care about it and you put your attention there...so wish you luck Tiara...^^

     
  • At October 01, 2005 9:46 PM, Anonymous Priyo Samijo said…

    Right now some major Indonesian models are jealous with U, and of course U famous now, everyone want to know and need to interview U,
    Cherrs Tiara

     
  • At October 02, 2005 12:44 AM, Blogger TiaraLestari said…

    Thanks anonymous! How come you never put your name when you comment.. I am sure your name is better than "anonymous" :)

    Priyo, they shouldn't be jealous. Fame was never my target. For me modeling is a profession.

    Tiara

     
  • At October 02, 2005 7:07 PM, Anonymous @nt said…

    Hallo tiara

    boleh posting dalam bahasa?
    jika tidak, lain kali aku coba dalam english, meski belepotan.
    Gw tau nama elo dari temen, dan gw di suruh googgling.
    nggak sengaja dapet link ini.

    Kalo boleh.. gw bakal jadi pembaca setia nih.
    Lagi boring? moga moga nggak lagi..
    Tetep bersemangat yah.. cantik.

    salam kenal yah.

     
  • At November 07, 2005 11:59 PM, Anonymous Anonymous said…

    minta foto bugilnya donk
    kirim ke t4_media@plasa.com

     
  • At April 17, 2006 6:11 PM, Anonymous Anonymous said…

    yoooo tiara..

    ada rencana mau bikin buku yg isinya khusus untuk menampilkan foto2 loe..? klo ada rencana, nanti gw yg akan pertama memesannya deh.. hehe

    wish you luck

    natta

     
  • At May 07, 2006 7:16 PM, Anonymous lisa said…

    my first time surfing ur blog ... great pic!!! great pose!! love u!!!

     
  • At September 10, 2006 6:04 PM, Blogger Jun said…

    Tiara, kau memiliki anugerah kecantikan dan keindahan bukan hanya dari fisik tapi juga pemikiran.
    Idealnya semua orang dengan pemikiran dewasa akan memandang indah foto foto mu di blog ini. Tetapi sayang nya tidak semua orang berpikiran seperti itu (banyak yang malah berpikir kotor).
    Menurutku ada baiknya menempatkan foto yang 'sopan' saja di dalam blog sementara yang lain nya bisa Tiara tampilkan di tempat lain, di mana lebih terjamin yang melihatnya adalah orang yang benar benar berpikiran dewasa. Thanks

     
  • At December 08, 2008 5:25 AM, Anonymous Anonymous said…

    tiara makasi ya...foto2 mu dari blog ini aku jadiin bahan coli semua, ah ah oh crott!

     
  • At September 28, 2010 7:03 AM, Anonymous usaha laundry said…

    usaha laundry , bisnis laundry , deterjen laundry , waralaba laundry , franchise laundry , softener laundry , pewangi laundry

     

Post a Comment

<< Home